flag

Új gép

flag

Remet CNC faaprítógépek

Remet CNC faaprítógépek

REMET CNC TECHNOLOGY


Aprító és hasítógépek minőségi garanciával


A REMET CNC TECHNOLOGY 1998 óta van jelen a precíziós fémmegmunkálás és -gyártás piacán.

A cég folyamatos fejlesztése, munkavállalóik képzése, a minőség-ellenőrzés és a legújabb gyártási technológiák bevezetése (lézervágás, aprító elemek megmunkálása precíziós CNC egységeken) azt a tényt eredményezi, hogy gépeik mindig a legjobb minőségűek.

A REMET CNC TECHNOLOGY egyik alappillére a fiatal, de tapasztalt tervezési és technológiai osztály, amely biztosítja, hogy az aprító és faforgácsoló készülékeik mindig a legmagasabb színvonalúak legyenek és megfeleljenek ügyfeleik elvárásainak, miközben a maximális  biztonságot is szem előtt tartják.

A REMET CNC TECHNOLOGY által gyártott faforgácsolókat és hasítógépeket a világ minden táján elismerik.

Igényeinek megfelelően választhat tisztán elektromos, benzinmotoros és TLT (teljesítmény leadó tengely) meghajtású gépet vagy kombinált hajtású gépet elektromos és TLT hajtással illetve benzinmotoros és TLT hajtással. 

A gépek teljesítménye kiválóan tükrözi a megmunkálható faanyag vastagságát, ami a vékony faágaktól egészen 17 cm-es átmérőig terjedhet. A darabolást egy 4 vagy 6 késes aprítószerkezet végzi. A felaprított fát gyűjtheti a gépre felfogatható zsákba egyenesen vagy a szállítószalagos verziónál egyből a pótkocsira esetleg BigBag zsákba.


A következő videók ízelítőt adnak a Remet CNC fafeldolgozó gépek munkájáról és hatékonyságáról.

 
RPE-200


Elektromos RPE-120 11kW


 

Remet CNC Technology katalógus

 

Lapozzon bele katalógusunkba a lenti képre kattintva.